Bagaimana Anda Boleh Memutuskan Agensi Pengasuh

Organisasi pengasuh biasanya tidak sama. Ada yang dicipta jauh lebih baik daripada orang lain. Jika anda ingin mencari pengasuh yang ideal untuk anak kecil anda, anda perlu sering menerima yang teratas. Berikut ialah beberapa cadangan tentang cara menemui agensi yang hebat untuk pengasuh dengan sitly my.

– Perkara utama yang anda ingin uji ialah tempoh masa anda sebenarnya sebuah agensi berada dalam perniagaan kecil. Ini tidak membayangkan bahawa semua perniagaan baharu tidak boleh dipercayai. Tidak lama kemudian, firma pengasuh mesti bermula dari suatu tempat dan setiap perusahaan mempunyai pengetahuan untuk kekal baharu. Ibu bapa sebaliknya, yang melihat sekilas perniagaan untuk itu bermula dari masa ke masa mungkin mahu berpuas hati dengan perniagaan yang wujud untuk sekian lama. Perkara bahawa mereka telah beroperasi untuk sekian lama bercakap tentang jumlah kepakaran mereka.

– Bercakap dengan juga tentang nama syarikat dan jumlah pencapaian mereka dengan pembeli. Anda sepatutnya ingin menggunakan syarikat yang telah mengalami banyak pelanggan yang berpuas hati. Sekali lagi, ini tidak bermakna syarikat mesti sentiasa mempunyai tahap keputusan yang baik 100%. Akan ada masa apabila syarikat tidak dapat mencari pengasuh yang sesuai untuk sesetengah keluarga. Apa yang penting ialah anda akan menemui ibu bapa kandungan tambahan daripada ibu bapa yang tidak berpuas hati. Semak forum komuniti dan tapak internet penilaian untuk pandangan pengguna.

– Tentukan teknik penyaringan agensi. Salah satu komponen yang paling penting untuk diperiksa di sini ialah sama ada syarikat menjalankan pemeriksaan latar belakang dan rujukan atau tidak. Ia akan sentiasa menjadi sebahagian daripada daya tarikan terbaik anda untuk melihat sama ada bakal pengasuh menyediakan dokumen jenayah atau kesalahan memandu.

– Agensi pengasuh tidak sepatutnya meninggalkan anda daripada persamaan. Ketahui hanya jumlah yang membolehkan anda menyertai syarikat mencari pengasuh anda. Sesetengah organisasi akan membenarkan anda menemu bual kemungkinan pengasuh dan juga boleh memberikan anda strategi dan contoh pertanyaan yang boleh anda persoalkan. Pada bila-bila masa temu duga tidak boleh dilakukan, agensi mesti membuat kerja keras tambahan untuk melihat keperluan dan spesifikasi berbeza anda untuk pengasuh anda. Mereka perlu mempunyai keupayaan untuk menjana padanan rapat mengenai pengasuh bersama-sama dengan keperluan anda.

– Sentiasa bercakap dengan jika agensi mempunyai pengasuh dengan bantuan awal atau latihan kecemasan. Jika pengasuh mereka tidak mempunyai sijil program khas untuk mendaftar, pastikan jika syarikat menjalankan kelas tersendiri untuk pengasuh mereka. Itu sangat penting. Anda meninggalkan anak lelaki atau perempuan anda dalam jagaan pengasuh untuk selang masa yang sangat lama. Anda harus berhasrat untuk memastikan bahawa dia akan dapat menjawab kecemasan.

– Ketahui apa yang syarikat sanggup lakukan untuk anda selepas anda mendapatkan khidmat pengasuh. Boleh dilakukan bahawa anda mungkin tidak berbangga dengan pengasuh yang telah dibekalkan kepada anda. Mungkin terdapat juga peluang yang pengasuh boleh memutuskan untuk tidak meneruskan operasi dalam kes anda akibat kecemasan yang tidak dijangka atau sebab sendiri. Apabila ini berlaku, agensi anda mesti mampu membekalkan bantuan dalam bentuk tertentu. Susunan standard adalah untuk menghantar anda yang mempunyai alternatif tanpa harga lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.